ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Προσφορές: Διακοπές στη Χαλκιδική, Αδυνάτισμα- Σύσφιξη- Μασάζ και Ίσιωμα μαλλιών διαρκείας

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Διακοπές στη Χαλκιδική, Αδυνάτισμα- Σύσφιξη- Μασάζ και Ίσιωμα μαλλιών διαρκείας


Προσφορά για Grand Prix της Βουδαπέστης

449€ για να ζήσετε την F1 από Κοντά στο Grand Prix της Βουδαπέστης, από την Skylines F1 Tours. Έκπτωση 55%. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!


Προσφορές για Διακοπές


175€ το άτομο ταξίδι στην πανέμορφη Πράγα, 4 ημέρες – 3 νύχτες στο ξενοδοχείο DIPLOMAT 4 αστέρων με πρωινό, αξίας 485€. Έκπτωση 64% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

132€ για 7 Ημέρες 6 Νύχτες για 2 Άτομα στην τροπική Χαλκιδική, στο γραφικό και μαγευτικό Όρμο Παναγιάς. Απολαύστε τις γαλαζοπράσινες παραλίες της περιοχής και χαλαρώστε στο φιλόξενο περιβάλλον του Maria Karga’s Guest House. Έκπτωση 45% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για αδυνάτισμα, σύσφιξη, καταπολέμηση κυτταρίτιδας


144€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο 30 συνεδριών (!!) για άμεσα ορατά αποτελέσματα σε αδυνάτισμα, φωτοανάπλαση, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη και τόνωση, με την εξειδικευμένη συσκευή αισθητικής 42 collagen BodyWave, από το κέντρο αισθητικής "Spa Parne" στις Αχαρναί, αρχικής αξίας 1200€ Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!
Έκπτωση 88%!!

45€ για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα είτε με μία συνεδρία μεσοθεραπείας ή με 3 συνεδρίες με το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων RF, για πλήρη εξάλειψη της «υφής πορτοκαλιού», από το Athens Cosmetic Medicine, αξίας 200€ - έκπτωση 78%ω Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για εκπαίδευση Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Μακιγιάζ

95€ για ολοκληρωμένη εκπαίδευση(όχι σεμινάριο-παρέχεται Τίτλος Σπουδών) Μανικιούρ-Πεντικιούρ ή Oνυχοπλαστική(το Naildesing ΔΩΡΟ!!! ) ή Μακιγιάζ ,στην Σχολή Avant Garde στον Πειραιά. Αρχική αξία 480€. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για Ίσιωμα Μαλλιών Διαρκείας


80€ από 362€ για Ίσιωμα Μαλλιών Διαρκείας από 3-6 Μήνες με το Νέο ENZO BRAZILIAN KERATIN DEFRIZANTE BRUSHLISS. Μία Καινοτομία για Ίσιωμα Μαλλιών Διαρκείας, Χωρίς Χημικά, & Σεμινάριο στον Κομμωτή σας, Αποκλειστικά στο Ergina Hair Center. Έκπτωση 78%!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για σκελετό γυαλιών

29€ για έναν unisex σκελετό γυαλιών τιτανίου, μαύρο ή ασημί (Titanium) made in Italy αξίας 145€ Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για μασάζ σώματος


27€ για Chocolate Aromatherapy Full Body & Face Balance Massage με αιθέριο έλαιο του κακαόδεντρου σε συνδυασμό με Full Body Peeling Therapy & Τόνωση του σώματος με κοκτέιλ από φρεσκάδα και μέλι, Συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 10 λεπτών, αξίας 115€ (76.6% έκπτωση) στο Liliya Spa (όπισθεν Hilton). Ανοιχτά και Κυριακές. Χαρίστε στον εαυτό σας χαλάρωση και υγεία! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

12 € για ένα μοναδικό FULL BODY MASSAGE με πολύτιμους Λίθους (Ρουμπίνια)συνδυαστικά με Peeling Σώματος. Μια ξεχωριστή και πολύτιμη εμπειρία Χαλάρωσης, Ευεξίας και Απόλυτης Ενυδάτωσης για όλο το σώμα. Διάρκειας 70’ λεπτών. Από το Tantra Beauty + spa στη Ν. Σμύρνη. Αξίας 85 ευρώ Έκπτωση 86%!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

12€ για μία απολαυστική Θεραπεία Cryotherapy μασάζ για σύσφιξη, αδυνάτισμα καθώς και λιποδιάλυση και εξάλειψη της κυτταρίτιδας για θεαματικά αποτελέσματα, συνολικής διάρκειας 1 ώρας, στο Velvet HEALTH SPA στο Πειραιά, αξίας 120€ - έκπτωση 90% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για ατομικό λιπομετρητή

22€ για το πιο χρήσιμο gadget του καλοκαιριού! Έναν ατομικό λιπομετρητή μέτρησης πάχους, θερμίδων, απόστασης και βημάτων, με χαραγμένο το δικό σου μήνυμα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα MYOWN.GR με δωρεάν αποστολή, αξίας 40€, έκπτωση 45%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για τεχνητά νύχια

22€ για την τοποθέτηση τεχνητών νυχιών ή την ενίσχυση των φυσικών σας με οικολογικά προϊόντα της ET Cosmetics Beauty, για όμορφα νύχια σαν φυσικά, στο Beauté en Rouge στο Περιστέρι, αξίας 65€ - έκπτωση 66% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για καθαρισμό air condition και καμπίνας αυτοκινήτου

20€ για απολύμανση και εξουδετέρωση βακτηρίων, μικροοργανισμών, μούχλας και δυσάρεστων οσμών του air condition και της καμπίνας του αυτοκινήτου καθώς και εσωτερικός / εξωτερικός καθαρισμός από το πλυντήριο αυτοκινήτων Clean&Go, αρχικής αξίας 68€. Έκπτωση 71% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για απολέπιση και ενυδάτωση σώματος

€19 από €60 για μία (1) απολέπιση σώματος, μία (1) ενυδατική μάσκα σώματος και ένα (1) χαλαρωτικό ολόσωμο μασάζ, στο Κέντρο Αισθητικής “Υγεία και Ομορφιά”! Για ένα καλοκαίρι που σου ανήκει απόλυτα! Έκπτωση:68% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για πανσιόν σκύλου

15€ για μια τετραήμερη και ασφαλή διαμονή του σκύλου σας, στην πανσιόν BOSS στα Σπάτα, με πλήρη διατροφή και φροντίδα, για να απολαύσετε τις διακοπές σας ...χωριστά, αλλά και ξέγνοιαστα, αξίας 45€ - έκπτωση 66% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για βραχιόλι Body Balance

11,90€ για να νιώσετε την ενέργεια ενός βραχιολιού Body Balance, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αμέσως την δύναμη και την ευελιξία σας, επαναφέροντας την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την "Sportstil Fitness", αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 66% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ Pedicure

10€ ΜΟΝΟ για ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ πλήρη περιποίηση Pedicure Απλό ή Γαλλικό και Απολέπιση (peeling) ποδιών για γυναίκες! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για γλυκά

8,20€ για 60 Gourmet Σοκολατομπουκίτσες με άχνη, κακάο, σουσάμι, τρούφα ή πολύχρωμα κας κας, σε οικογενειακή συσκευασία ενός κιλού (60 τεμάχια περίπου το κιλό), από το "COCOA BEAN" αξίας 16,40€ - έκπτωση 50%. 60 Σοκολατομπουκίτσες COCOA BEAN από εκλεκτής ποιότητας σοκολάτα… η απόλυτη απόλαυση, το απόλυτο κέρασμα!!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

4€ Μόνο για να Απολαύσετε τον Καθημερινό σας Καφέ και να τον Συνοδέψετε ή με τη Δροσιά ενός Παγωτού με (2) Δύο Μπάλες της Επιλογής σας από την Πασίγνωστη Εταιρεία KAYAK, ή με την Εκπληκτική Σπιτική Μηλόπιτα που σας Προσφέρει το Μοντέρνο Lounge CaΔροσιά ενός Παγωτού με (2) Δύο Μπάλες της Επιλογής σας από την Πασίγνωστη Εταιρεία KAYAK, ή με την Εκπληκτική Σπιτική Μηλόπιτα που σας Προσφέρει το Μοντέρνο Lounge Cafe Bar QUIERO στο Παγκράτι, Δίπλα από το Ξενοδοχείο CARAVEL! Επιπλέον έχετε 20% Έκπfe Bar QUIERO στο Παγκράτι, Δίπλα από το Ξενοδοχείο CARAVEL! Επιπλέον έχετε 20% Έκπτωση σε Οποιαδήποτε άλλη Παραγγελία σας! Παγωτό - Kαφές ή Μηλόπιτα - Καφές, δύο Απολαυστικοί συνδυασμοί για ένα Καθημερινό Δροσιστικό Διάλλειμα! Αρχικής Αξίας 8€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για paintball

5€ για ένα τρίωρο παιχνίδι paintball, το πιο αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως, για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, στο Sniper Club στην Παλλήνη, αξίας 15€ - έκπτωση 67% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσφορά για Λασποθεραπείες για Αδυνάτισμα και Σύσφιξη

49€ για πέντε(5) Λασποθεραπείες με Λάσπη Νεκράς Θάλασσας για Γρήγορο και Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα, Σύσφιξη και Απώλεια σε Πόντους, ένα(1) Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου για Ομοιόμορφο Μαύρισμα και μία(1) Αποτρίχωση Bikini Brazilian με Κερί, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Προετοιμάστε σωστά το Σώμα και το Πρόσωπο σας για το Καλοκαίρι! Μία Προσφορά αρχικής αξίας 130€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 62% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για καλλυντική περιποίηση προσώπου

20€ από 48€ για 1 ολοκληρωμένη καλλυντική περιποίηση προσώπου MODELANT και 1 express manicure από το εξειδικευμένο ινστιτούτο αισθητικής Anassa σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

0 σχόλια. Αυτή την προσφορά πρέπει να τη σχολιάσεις!:

Δημοσίευση σχολίου