ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Προσφορές: Μόνιμο Μακιγιάζ, Πισίνα στο Semiramis στην Κηφισιά και Τοπική Λιποδιάλυση

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μόνιμο Μακιγιάζ, Πισίνα στο Semiramis στην Κηφισιά και Τοπική Λιποδιάλυση


Προσφορά για μόνιμο μακιγιάζ και φρύδια

130€ για δύο συνεδρίες μόνιμου μακιγιάζ σχηματισμού φρυδιών, για την ανάδειξή τους με φυσικό αποτέλεσμα, από το κέντρο Ομορφιάς και Ιατρικής αισθητικής Beauty Laser, στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 350€. Έκπτωση 63% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για το Semiramis στην Κηφισιά

99€ για ένα πολυτελές πακέτο POOL & FOOD, 2 ατόμων στο design hotel Semiramis στην Κηφισιά, με χρήση πισίνας, ξαπλώστρες, ομπρέλα και πετσέτες, μαζί με καφέ ή αναψυκτικό και ελαφρύ - καλοκαιρινό γεύμα στο bar-restaurant, αξίας 180€ - έκπτωση 45% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για τοπική λιποδιάλυση

68€ από 250€ για μια συνδυαστική θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης με χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών όπως cavitation για κάψιμο λιποκυττάρων μαζί με RF ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη, vacuum για λεμφική παροχέτευση και το μηχάνημα ιατρικής δόνησης vibro wave για extra σύσφιξη. Δείτε άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στομάχι, γόνατα, γάμπες, από το Beauty for you στη Νέα Ιωνία. Έκπτωση 73% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για ιστιοπλοϊκό


59€/ημέρα το άτομο για μια αξέχαστη εμπειρία με ιστιοπλοϊκό, για 2 έως 6 άτομα, με προορισμό της επιλογής σας, από τρείς έως 10 ημέρες, αξίας 160€ Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για service κλιματιστικού αυτοκινήτου

39€ για ένα ολοκληρωμένο service κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας! Πραγματοποιήστε την απαραίτητη συντήρηση που περιλαμβάνει έλεγχο διαρροών και συμπλήρωση Freon με επαγγελματική συσκευή, από τις Ψυκτικές & Κλιματιστικές εφαρμογές στην Παλλήνη Αττικής, αξίας 79€ - έκπτωση 51% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για σετ καταπολέμησης κυτταρίτιδας

29€ και αντίο κυτταρίτιδα. Αποκτήστε το σετ καταπολέμησης κυτταρίτιδας – σύσφιξης σώματος το οποίο περιλαμβάνει: 5 διαφορετικές κρέμες κατά της κυτταρίτιδας και 2 βραχιολάκια μέτρησης ηλιακής ακτινοβολίας για εσάς και το παιδί σας. Αποκαλυφθείτε και κερδίστε έκπτωση 61% με αρχική αξία προσφοράς 75€. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για peeling και υδρομασάζ

27€ για 2 μοναδικές συνεδρίες, 40' η καθεμιά, που περιλαμβάνουν peeling με άλατα από πευκοβελόνες, καθώς και υδρομασάζ με γάλα Κλεοπάτρας, για να γνωρίσετε τα μυστικά της αιώνιας γοητείας, στο Sophia Spa στο Παλαιό Φάληρο, αξίας 160€ - έκπτωση 83% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για cafe - poolbar στη Βάρκιζα

8€ για μια πραγματικά δροσερή προσφορά που περιλαμβάνει 1 ξαπλώστρα με ομπρέλα και ένα ποτό ή κοκτέιλ, από το all day cafe - poolbar Riba's Αχίλλειον στη Βάρκιζα με ελεύθερο parking, αξίας 13,5€ - έκπτωση 40%. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για φαγητό

7,80€ για ένα ατομικό μενού με τη φημισμένη πατάτα του POTATO JACK και γέμιση έως 4 υλικά, ένα submarine, σαλάτα και 1 αναψυκτικό, μία εναλλακτική, αλλά και άκρως υγιεινή και θρεπτική ...εκδοχή του fast food, αξίας 15,60€ - έκπτωση 50% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για τη Σαντορίνη

5€ αποκτήστε κουπόνι που σας χαρίζει έκπτωση 50% τη βραδιά για 2 άτομα στην μαγευτική Σαντορίνη από την Pension Evelina! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

0 σχόλια. Αυτή την προσφορά πρέπει να τη σχολιάσεις!:

Δημοσίευση σχολίου