ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Προσφορές: Καλοκαιρινές Αποδράσεις, ΚΤΕΟ, Check up και Κομμωτήριο

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινές Αποδράσεις, ΚΤΕΟ, Check up και Κομμωτήριο


Προσφορές για Εκδρομές

151,50€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος στο νησί των Ανέμων δύο (2) ατόμων μαζί με πλούσιο πρωινό και late check out, στο πολυτελές Thomas Hotel στην Μύκονο, αξίας 336€ - έκπτωση 55% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

150€ για ένα πολυτελές, αναζωογονητικό 3ήμερο για δύο (2) άτομα, με 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, πλήρη γεύματα, χρήση πισίνας, χαμάμ, σάουνας και late check out, όποτε θέλετε μέσα στο καλοκαίρι, στο κόσμημα των Δελφών, “Delhi Palace”, σε απόσταση λίγων λεπτών από τις πανέμορφες παραλίες Ιτέας και Γαλαξιδίου, αρχικής αξίας 380€, Έκπτωση 61%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

59€ για ένα 2ήμερο πακέτο SWIM & STAY στο Cabo Verde 4* στο Μάτι, για 2 άτομα σε δίκλινο, με χρήση πισίνας και γυμναστηρίου, sauna, πρωινό, welcome drink και late check out και ισχύ για όλο το καλοκαίρι, αξίας 135€ - έκπτωση 56% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

50€ για μία διανυκτερεύση 2 ατόμων στο Happy Days Hotel στη Ρόδο με πρωινό (μπουφέ), αξίας 100€ Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για εξετάσεις σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

59€ για να κάνετε τις άκρως απαραίτητες, ενόψει καλοκαιριού, εξετάσεις εντοπισμού των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, για άνδρες και γυναίκες, στο άρτιο βιοπαθολογικό εργαστήριο Genelabs στην πλατεία Μαβίλη, αξίας 178€ - έκπτωση 67% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για το αυτοκίνητό σας

Γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτου με απομάκρυνση γρατζουνιών και επαναφορά χρώματος, πλύσιμο μέσα - έξω, βαθύ καθαρισμό και απολύμανση της καμπίνας με ατμό, καθώς και ξεθάμπωμα φανών, από την “Autowizards” στην Καλλιθέα, με έκπτωση 71%!!
- 49€ για εφαρμογή των υπηρεσιών σε οποιοδήποτε Ι.Χ., από 170€
- 58€ για εφαρμογή των υπηρεσιών σε πολυμορφικό ή Jeep, από 200€ Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

33€ για την αγορά και την τοποθέτηση μιας αντηλιακής μεμβράνης ASWF (American standard window films ) στο πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, αρχικής αξίας 85€ με έκπτωση 61% και κέρδος 52€ ή αγορά και τοποθέτηση μεμβρανών σε όλο το αυτοκίνητο σας με την αγορά 3 κουπονιών !!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

29€ για τον τυπικό, αλλά απαραίτητο έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου σας, καθώς και την έκδοση κάρτας καυσαερίων, με τον υποδειγματικό επαγγελματισμό και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση του Check Point στον Ασπρόπυργο, αξίας 60€ - έκπτωση 52% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για το βασικό μεταβολισμό

20€ για να μάθετε με ποιο τρόπο να αλλάξετε τον βασικό σας μεταβολισμό για γρήγορη απώλεια βάρους στο Κέντρο Περιποίησης και Ευεξίας «Beauty Nail Spa». Αξίας 120€ - έκπτωση 84% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για Αιματολογικό Check Up


€19 για Ένα Πλήρες Αιματολογικό Check Up Γυναικών ή Ανδρών ή Εναλλακτικά για τις Γυναίκες Ένα Test Pap ή Ένας Υπέρηχος Μαστών στο Medlab Ιατρικό Ινστιτούτο, Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ ΚΑΤ, Αρχικής Αξίας €70. Έκπτωση 73%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για κομμωτήριο

19,3€ για μία βαφή, ένα botox μαλλιών & αναδόμησης, μία αποτρίχωση προσώπου με κλωστή και ένα πρωινό μακιγιάζ από την αλυσίδα κομμωτηρίων REDVIEW FAST HAIR CLUB στο Αιγάλεω, Γλυφάδα, Κολωνό, Πειραιά, Περιστέρι & Πετρούπολη, αξίας 64,55€. Έκπτωση 70,1%. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

15€ ΜΟΝΟ για 3 Λουσίματα – 3 Χτένισμα & 3 Θεραπείες Αναδόμησης μαλλιών από τα κομμωτήρια Nicos Grecas πλησίον μετρό Αμπελόκηπους & πλησίον μετρό Κατεχάκη! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

13€ άλλαξε διάθεση κι εμφάνιση. Λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα στο κομμωτήριο ΤΟΝΙΑ COIFFURE από αρχική τιμή 25€. Κέρδισε έκπτωση 48%. Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για φαγητό 

14,5€ για 4 μικρές μπύρες draft και 1 ποικιλία κρεατικών 2 ατόμων (fingerfood), από το Silivani Cafe στην Αρτέμιδα, αξίας 29€ - έκπτωση 50%. Απολαύστε τα κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα....!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για μασάζ

12€ για ένα Spa Caribbean Massage με Εξωτικό λάδι Καρύδας, Peeling με άρωμα Coconut και Εξωτικών Φρούτων, Μάσκα Θεραπείας και Μασάζ με έξι(6) Αιθέρια Έλαια, συνολικής διάρκειας μίας ώρας. Νιώστε τo απόλυτo χαλάρωμα...Μία Προσφορά αρχικής αξίας 120€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 90% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για μάθημα αναρρίχησης

12€ από 30€ για ένα συναρπαστικό ωριαίο μάθημα αναρρίχησης συνδυάζοντας το με 30′ slack-line (δοκός ισορροπίας) και 30′ αθλητικού τραμπολίνου για να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε above the ground, από το The Wall Climbing Center στην Παλλήνη. Έκπτωση 60% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για το Water Fun

7,5€ για μία ημερήσια είσοδο στο Water Fun, στον Ισθμό της Κορίνθου, για να απολαύσετε βουτιές, κολύμπι και χαλάρωση στις πισίνες και διασκεδαστικές διαδρομές και εκτόνωση στις νεροτσουλήθρες, αξίας 15€ - έκπτωση 50% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσφορά για το Bar-Restaurant Melrose

€8,5 για Πλήρες Μενού ενός Ατόμου με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο για Ένα (1) Κυρίως Πιάτο (Μαγειρευτό ή της Ώρας), Μία (1) Σαλάτα, Άρτο, Νερό και Γλυκό στο Bar-Restaurant Melrose, Αρχικής Αξίας €16. Έκπτωση 47%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για Πίτσα και μπύρες

8€ για μία Οικογενειακή Πίτσα Special και 2 μεγάλες Μπύρες Cricket Draft Pilsner 500ml από το Albireo Cafe Bar στη Θεσσαλονίκη, αξίας 16€ - έκπτωση 50%. Χαλαρώστε από το πρωί μέχρι το βράδυ πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, ακούγοντας καλή μουσική μαζί με την παρέα σας! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

0 σχόλια. Αυτή την προσφορά πρέπει να τη σχολιάσεις!:

Δημοσίευση σχολίου