ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Προσφορές: Διακοπές σε Κρήτη και Αίγινα, Εντατική Express Θεραπεία Κυτταρίτιδας και Καλό Φαγητό

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Διακοπές σε Κρήτη και Αίγινα, Εντατική Express Θεραπεία Κυτταρίτιδας και Καλό Φαγητό


Προσφορές για Διακοπές
299ευρώ για όλους! Ένα χορταστικό 8ήμερο αξίας 763ευρώ σε Holiday Apartment 4 ατόμων στην Αυθεντική Κρήτη και κατά την άφιξη, welcome δείπνο με ντόπια Ρακί ή Κρασί στην πισίνα! Με την αγορά ενός μόνο κουπονιού 49ευρώ/άτομο, απολαύστε ηλιόλουστες διακοπές και κερδίστε 490ευρώ έκπτωση για τη διαμονή σας! + ΔΩΡΟ: Όλοι όσοι συμμετάσχετε, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας και από την παρακάτω Λίστα Δώρων, των μαγευτικών προορισμών για Καραιβική! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

252€ για διακοπές τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο στην Αίγινα για φυσιολάτρες, πέντε διανυχτερεύσεις (6 μέρες-5 νύχτες) για δύο άτομα σε double sea view δωμάτιο με πρωινό στο ΚAVOS BAY HOTEL και ένα ρομαντικό welcome drink στην πανοραμική βεράντα του ξενοδοχείου το βράδυ, αξίας 630€, έκπτωση 60%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

170€ κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ (σύνολο 340€), για διαμονή μίας (1) εβδομάδας (7 διανυκτερεύσεις) και δωρεάν διαμονή παιδιού έως 12 ετών, στο ONAR HOTEL στην παραλία Κοκκωνίου (ΒΡΑΧΑΤΙ) στην Κορινθία! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για Θεραπεία Κυτταρίτιδας

285€ από 1200€ για 8 Συνεδρίες διάρκειας Τεσσάρων (4) Εβδομάδων για Εντατική Express Θεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους & της Χαλάρωσης, με το Νέο COAX VACUUM & RF (ραδιοσυχνότητες) για τη Διάσπαση των Λιποκυττάρων & Γλυπτική Σώματος! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για Ομορφιά και SPA

49€ για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο ΠΑΚΕΤΟ μαλλιών ΚΑΙ νυχιών, για τη γυναίκα που περιλαμβάνει 7 υπηρεσίες: Ανταύγειες, Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία μαλλιών με μάσκα gel φιξαρίσματος (θεραπεία διαμόρφωσης & επανόρθωσης για κάθε τύπο μαλλιών), Μανικιούρ και Πεντικιούρ (απλό ή γαλλικό), από το κομμωτήριο JACQUELINE THERESE στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής αξίας 102€. Έκπτωση 52% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

€25 για Ένα Πρόγραμμα με 50΄ Relaxing Massage με Κρέμα Body Butter με Πανθενόλη και Ευκάλυπτο & 20΄ DreamMassage στο Vichy Shower (Αφρός με Μαύρο Σαπούνι και Τροπική Βροχή) ή 20΄ Χαμάμ, στο Πολυτελές Elena’s Day Spa στο Κολωνάκι, Αξίας €110. Έκπτωση 77%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

13€ για ένα χαλαρωτικό και θεραπευτικό μανικιούρ (γαλλικό) και ένα πεντικιούρ (γαλλικό) στο Nails & Therapy, αξίας 43€. Έκπτωση 69,77% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για μαθήματα χορού

43€ για 25 ωριαία μαθήματα χορού (συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής),ώστε να αποκτήσετε επαγγελματικές γνώσεις-κινήσεις σε όποιους χορούς επιθυμείτε, από τους δασκάλους της διάσημης σχολής χορού «Αθήναιον», απέναντι από τους σταθμούς μετρό & τραμ Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 73%!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για φιμέ στο αυτοκίνητο

33€ για την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF (American Standard Window Films) στο πίσω παρμπριζ του αυτοκινήτου, υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις, από τη Solar Gard στο Ίλιον. Με αγορά 3 κουπονιών μπορούν να τοποθετηθούν αντηλιακές μεμβράνες σε όλο το αυτοκίνητο! Αρχικής Αξίας 85€, Έκπτωση 62%!! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορές για φαγητό και γλυκό

27€ για να απολαύσετε ένα Βαυαρέζικο μενού 2 ατόμων καθώς και τα καλύτερα και γευστικότερα είδη μπύρας, σε έναν χώρο που θυμίζει έντονα σαλέ των Άλπεων, στην μπυραρία Alpen-stube, στη Γλυφάδα, αξίας 60€ - έκπτωση 55% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

22€ για να απολαύσετε μια σπέσιαλ γαριδομακαρονάδα 2 ατόμων, 1 ανάμεικτη σαλάτα εποχής 2 ατόμων,1 σαγανάκι και 1 μπουκάλι λευκό κρασί Αθήρι Τσάνταλη! Αρχικής αξίας 67€. Έκπτωση 67%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

15€ το άτομο για να απολαύσετε πλήρες γεύμα με 5 πρώτα πιάτα με φρέσκα ψάρια ημέρας στο τηγάνι, στην παραδοσιακή ψαροταβέρνα Ψαροπούλα στην Καλλιθέα αρχικής αξίας 33€. Κερδίστε έκπτωση 54% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

10€ αντί για 24€ για ένα Γεύμα Ελεύθερης Επιλογής από τον Κατάλογο στα Εστιατόρια Πολυεθνικής Κουζίνας Altamira, στο Κολωνάκι & Μαρούσι. Το απόλυτο Multi Ethnic εστιατόριο με γεύσεις από το Μεξικό, Ινδία, Κίνα και Αραβία. Έκπτωση 58,33% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

8€ για ένα club sandwich με καφέ ή μπύρα ή χυμό και χρήση της υπέροχης εξωτερικής πισίνας, στο μοναδικό all day cafe - bar restaurant DA VINCI στην Αγία Παρασκευή, αξίας 14,5€ - έκπτωση 45%. Χαλαρώστε και δροσιστείτε σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

5€ για ένα εξαιρετικό γευστικό ταξίδι στην Ασία με την εγγύηση του ονόματος “Noodle Bar”, δημιουργώντας ατομικό μενού αρχικής αξίας 12€ με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο (δυνατότητα για dine in ή delivery σε επιλεγμένες περιοχές), από το ομώνυμο εστιατόριο στον Άγιο Ελευθέριο. Έκπτωση 58%! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

€5 από €12 για μία (1) χειροποίητη βάφλα 2 ατόμων με 2 μπάλες χειροποίητο παγωτό, ξηρούς καρπούς και χειροποίητο σιρόπι για take away παραγγελία ή με 6 € για σερβίρισμα της λαχταριστής βάφλας στο εστέτ café του Ζαχαροπλαστείου Παλόγλου, στο Παλαιό Φάληρο! Fresh baked waffles! Σε διάφορες ποικιλίες και συνδυασμούς γεύσεων, αλλά πάντα πασπαλισμένη με τις πιο γλυκές τιμές! Έκπτωση:58% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για παιδικά βιβλία

9€ για 4 βιβλία με αυτοτελείς Ιστορίες του Μπούμπη, από τις εκδόσεις ΗΩΣ, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αξίας 24€ - έκπτωση 62,50%. Με την αγορά 2 κουπονιών μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη σειρά! Ιδανική για παιδιά από 4 έως 8 ετών που θέλουν να έχουν άποψη για ό,τι γίνεται γύρω τους αλλά και για ενήλικες που θέλουν να ξαναβρούν τη χαμένη τους αθωότητα! Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προσφορά για service κλιματιστικού

14,50€ για service-συντήρηση μιας κλιματιστικής μονάδας (έως 24000 BTU) στο χώρο σας, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία και απόδοση της και να αναπνέετε καθαρό αέρα όλο το καλοκαίρι, από επαγγελματίες τεχνικούς της εταιρίας ψύξης/θέρμανσης «Μουτάφης Παναγιώτης», αρχικής αξίας 32€. Έκπτωση 55% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

Προσφορά για βραχιόλι Body Balance

11,90€ για να νιώσετε την ενέργεια ενός βραχιολιού Body Balance, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αμέσως την δύναμη και την ευελιξία σας, επαναφέροντας την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την "Sportstil Fitness", αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 66% Πάτα εδώ και μάθε περισσότερα!

0 σχόλια. Αυτή την προσφορά πρέπει να τη σχολιάσεις!:

Δημοσίευση σχολίου